Brandveiligheid van bedrijven

Is uw bedrijfspand wel brandveilig genoeg? Voldoet uw bedrijfsgebouw aan het Bouwbesluit 2012? Weet uw personeel wat er van ze verwacht wordt wanneer er brand uitbreekt? Wanneer u niet volmondig “JA” kan antwoorden op deze vragen, is het verstandig uzelf hierover te laten informeren. FIRE STOP Holland is specialist op het gebied van sprinkelsystemen, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. 

 

Checklist brandveiligheid
In onderstaande checklist staan een aantal belangrijke punten waaraan uw gebouw moet voldoen.

 

Vluchtwegen


Brandblussers


Personeelsvoorlichting

 

Investeren in brandpreventie voor uw bedrijf
Investeren in brandpreventie is investeren in de veiligheid van uw bedrijfspand, maar ook in de veiligheid van uw personeel. FIRE STOP Hollland heeft jarenlange ervaring met het installeren van sprinklersystemen. Deze systemen voldoen aan alle veiligheidseisen om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen tegen brand. Onze ervaren medewerkers geven u het juiste advies om onnodige kosten te voorkomen.

 

Contact
Neem meteen contact met ons op via het telefoonnummer (0546) 713 000 voor meer informatie over brandpreventie en onze sprinklersystemen. U kunt ook ons online contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij vertellen u graag meer over het systeem wat het beste bij uw pand past.