Brandpreventie; voorkomen is beter dan blussen

FIRE STOP Holland is specialist op het gebied van sprinklersystemen, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Een op het eerste oog kleine brand kan zich snel uitbreiden tot een grote uitslaande brand.

Wat is brandpreventie?

Onder brandpreventie valt niet alleen het nemen van maatregelen ter voorkoming en beperking van brand, maar ook de gevolgen van brand en het waarborgen van de ontruiming van een pand inbegrepen. Er zijn diverse wetten, regels en afspraken gemaakt rondom brandveiligheid en brandpreventie. Zo moet u in sommige gevallen een omgevingsvergunning aanvragen of een melding maken bij de betreffende gemeente. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Investeer ook in brandpreventie

Investeren in brandpreventie is investeren in de veiligheid van uw bedrijfspand, gebouw, maar ook in de veiligheid van uzelf en uw personeel. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van sprinklersystemen. Deze systemen voldoen aan alle eisen om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen tegen brand. Onze deskundige medewerkers kunnen u hierover het juiste advies geven om onnodige kosten te voorkomen.

Contact

Neem meteen contact met ons op via het telefoonnummer (0546) 713 000 voor meer informatie over brandpreventie en onze sprinklerinstallaties. U kunt ook ons online contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij vertellen u graag meer over het systeem wat het beste bij uw pand past.

Neem contact op!

Vanaf 2007 gecertificeerd sprinklerinstallateur

In korte lijnen zit onze kracht

1 aanspreekpunt van offerte tot certificering

Montage wanneer u dat uitkomt