Brandpreventieve maatregelen; voorkomen is beter dan blussen

FIRE STOP Holland heeft veel ervaring op het gebied van sprinklerinstallaties. Voorkomen is uiteraard beter dan blussen. Daarom is het belangrijk om naast een passende sprinklerinstallatie ook zorg te dragen voor algemene brandpreventieve maatregelen.

Soorten brandpreventieve maatregelen

Brandpreventie maatregelen zijn in het kort te verdelen in drie onderdelen:

Technische brandpreventieve maatregelen

Hieronder worden onder andere sprinklerinstallatie, brandmeldinstallatie en blusmateriaal verstaan.

Algemene brandpreventie maatregelen

Onder algemene brandpreventieve maatregelen vallen onder meer het informeren van medewerkers, calamiteitenplan, regels over brandveiligheid en meer.

Specifieke brandpreventieve maatregelen

Specifieke maatregelen om brand te voorkomen en eventuele schade te beperken verschillen sterk per locatie.

Wees u bewust van de risico’s die een brand met zich kan meebrengen. Een op het eerste oog kleine brand kan namelijk snel omslaan in een grote vlammenzee, waardoor uw bedrijfspand in as gelegd wordt.

Investeren in brandpreventieve maatregelen

Investeren in brandpreventie is niet alleen zorgen voor een goede sprinklerinstallatie en het hebben van een calamiteitenplan. Zorg voor een goede voorlichting van uw medewerkers en breng de veiligheidsrisico’s onder de aandacht. Zoals gezegd; voorkomen is beter dan genezen.

Neem vrijblijvend contact op

Neem meteen contact met ons op via het telefoonnummer (0546) 713 000 voor meer informatie over brandpreventie en onze sprinklersystemen. U kunt ook ons online contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij vertellen u graag meer over het systeem wat het beste bij uw pand past.

Neem contact op!

Vanaf 2007 gecertificeerd sprinklerinstallateur

In korte lijnen zit onze kracht

1 aanspreekpunt van offerte tot certificering

Montage wanneer u dat uitkomt