Brandveiligheid; wet en regelgeving

Omtrent brandveiligheid zijn duidelijke wetten en regels opgesteld. Daarbij is de regelgeving voor woningen uiteraard anders dan voor bedrijfsgebouwen of andere panden die zakelijk gebruikt worden. De regels voor de brandveiligheid van gebouwen staan opgenomen in het Bouwbesluit 2012. Elk gebouw moet voldoen aan de voorschriften die staan in dit bouwbesluit.

Bouwbesluit 2012

De overheid heeft voor de veiligheid van gebruikers van gebouwen voorschriften omtrent onder meer en gezondheid vastgelegd in het Bouwbesluit 2012. Elk bouwwerk moet voldoen aan de voorschriften die hierin opgenomen staan.

Of er nou met of zonder vergunning gebouwd wordt, de veiligheidsvoorschriften uit het Bouwbesluit 2012 zijn bindend. Wilt u meer weten over het Bouwbesluit 2012, bezoek dan het Bouwbesluit 2012 online.

Investeer in brandpreventie

Het is noodzakelijk om te investeren in brandpreventie. Zo kunt u een sprinklerinstallatie laten aanleggen, maar investeer ook in voorlichting aan uw medewerkers. FIRE STOP Holland heeft jarenlange ervaring met het installeren van sprinklersystemen. Deze systemen voldoen aan alle veiligheidseisen om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen tegen brand. Onze ervaren medewerkers kunnen u het juiste advies geven om onnodige kosten te voorkomen.

Contact

Wilt u meer informatie over brandpreventie en sprinklerinstallaties? Neem direct contact met ons op via het telefoonnummer (0546) 713 000. U kunt ook ons online contactformulier invullen, waarna wij spoedig contact met u opnemen. Wij vertellen u graag meer over het systeem wat het beste bij uw pand past.

Neem contact op!

Vanaf 2007 gecertificeerd sprinklerinstallateur

In korte lijnen zit onze kracht

1 aanspreekpunt van offerte tot certificering

Montage wanneer u dat uitkomt