FSH aftermovie Firesafety & Security Event 2024

De vakbeurs voor beveiligend Nederland

Op 10 en 11 april 2024 was FIRE STOP Holland, voor de derde keer met een eigen stand, aanwezig op deze vakbeurs. Het waren 2 (of eigenlijk 3, met de opbouw meegerekend) drukke en enerverende dagen.
Niet alleen hebben we veel nieuwe contacten opgedaan, natuurlijk was het ook een weerzien van oude bekenden uit de wereld van brandbeveiliging. En overal waar je keek zag je onze mooie felrode goodiebags met logo!

Bijzondere beursstand

Voor bijna al onze promotionele uitingen hebben wij een eigen designer op ons kantoor in Vriezenveen werken. Ook de fotografie van onze projecten hoeven we niet uit te besteden. Het ontwerp van de achterwand van de stand is dus van eigen hand. Hetzelfde geldt voor het drukwerk zoals onze bedrijfsfolders, infosheets, labels op gasflessen, visitekaartjes en zelfs de grafische vormgeving van ons digitale brandweerpaneel. En onze stand? Ook die is door onze eigen monteurs, met onze eigen vers gepoedercoate buizen, in elkaar gezet. Want van origine is FIRE STOP Holland natuurlijk een sprinklerinstallateur en dat laten we graag zien.

Afdeling detectie

In 2018 voegden we een eigen branddetectie afdeling toe aan het bedrijf. Kort daarvoor startten we de afdeling Service & Onderhoud. FIRE STOP Holland Detectie was uiteraard ook goed vertegenwoordigd op de Firesafety & Security. Zo gaven wij vele bezoekers demonstraties van ons digitale brandweerpaneel en presenteerden we hier ook FSH World, onze eigen remote service applicatie.

Aftermovie

Net als vorig jaar (in 2023) hebben we weer een gave aftermovie laten maken door IG Visuals. Heb je dit mooie event gemist en wil je een goede indruk krijgen van wie we zijn en wat we doen? Bekijk dan de video op ons YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *