Nieuwe vacature: Sprinklertechnicus

Nieuwe collega gezocht!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Heb jij ervaring als engineer sprinklersystemen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroei mogelijkheden? Kan jij zelfstandig werken, heb je technisch inzicht en ben jij communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

FIRE STOP Holland BV is een ervaren organisatie met een brede dienstverlening op het gebied van sprinklersystemen. We zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhoud van sprinklerinstallaties. Wij zijn een erkend onderhoudsbedrijf VBB-systemen; Vastopgestelde Brandbeheersings- en Brandblussystemen. Daarnaast zijn wij ook NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Wij zijn op zoek naar:

Wij zoeken een ervaren engineer sprinklersystemen of (aankomend) projectleider sprinkler om ons team te versterken. Ben jij en heb jij:

  • Technisch inzicht;
  • Communicatief vaardig;
  • Zelfstandig
  • Woonachtig in de regio Oost Nederland?

En lijkt het jou leuk om door heel Nederland binnen zeer diverse bedrijven werkzaamheden uit te voeren die de brandveiligheid waarborgen? Solliciteer dan op de vacature!

Stuur je CV en motivatiebrief naar: info@firestopholland.nl t.a.v. André Immink of bel voor meer informatie naar: 0546-713000

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *