Sprinklerinstallaties

Voor diverse sprinklerinstallaties voor verschillende soorten panden kunt u terecht bij FIRE STOP Holland, de specialist in sprinklerinstallaties. Wij hebben jarenlange ervaring met sprinklerinstallaties en hebben hiervoor een team met zeer vakbekwame en ervaren monteurs. Onze experts houden altijd rekening met uw wensen en helpen u graag uw pand brandveiliger te maken.

De juiste installatie voor uw gebouw

Als u het risico echt tot een minimum wilt beperken hebben wij het juiste sprinklersysteem voor u. Onze experts hebben veel ervaring met sprinklerinstallaties en kunnen in elk pand een sprinklerinstallatie toepassen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de juiste systemen bij u worden geïnstalleerd, zodat bij brand minimale schade ontstaat. Ook voor gebouwen met gevaarlijke goederen hebben wij de juiste installaties.

Contact

Welke sprinklerinstallaties u nodig heeft, is afhankelijk van het soort pand. Neem contact met ons op via het telefoonnummer (0546) 713 000. U kunt ook ons online contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij vertellen u graag meer over welk systeem het beste bij uw pand past.

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte voor sprinklersystemen, service of detectie?

Via het formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.. Wij helpen u graag verder

Neem contact op!

Vanaf 2007 gecertificeerd sprinklerinstallateur

In korte lijnen zit onze kracht

1 aanspreekpunt van offerte tot certificering

Montage wanneer u dat uitkomt