Over FIRE STOP Holland BV


FIRE STOP Holland BV is een erkend bedrijf voor brandbeveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen, branddetectie en (autonome)blusgassystemen. Of het nu gaat om een nieuwe installatie, of een upgrade/modificatie van een bestaand systeem, wij zorgen ervoor dat uw gebouw optimaal beschermd is. Aan de hand van de situatie en uw wensen bepalen wij samen met u welke (brandbeveiligings)oplossing het beste past.

Met FIRE STOP Holland haalt u een hoogwaardig totaalpakket in huis. Van sprinkler(meld)installatie tot keukenblussysteem!

Bekijk hier onze bedrijfsfilm om een indruk te krijgen van wie wij zijn en wat we doen.

FIRE STOP Holland BV is een jonge sprinklerinstallateur die sinds oktober 2007 is uitgegroeid naar 90 vaste, vakbekwame werknemers. Iedereen heeft zijn eigen specifieke kennis op het gebied van sprinklerbeveiliging. Met name onze flexibiliteit en korte communicatielijnen worden vaak zéér gewaardeerd.
FIRE STOP Holland Detectie BV is expert in het beveiligen van gebouwen tegen brand. We bieden innovatieve oplossingen om uw gebouw te beschermen. Ons team van professionals zorgt voor een uitstekende service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw brandmeldinstallatie efficiënt werkt en uw gebouw veilig is.
FIRE STOP Holland Service BV biedt service en onderhoud op maat. Periodiek onderhoud aan sprinklersystemen is van vitaal belang om de veiligheid van uw gebouw en de mensen die erin werken te waarborgen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben ruim ervaring in het onderhouden van sprinklersystemen. Zij zorgen ervoor dat uw systeem altijd in topconditie is en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.
BLUS DIRECT BV biedt een brandblusoplossing voor ruimtes die niet geschikt zijn voor een sprinklersysteem. Onze autonome blusgassystemen zijn ideaal voor serverkasten, CNC machines, motorcompartimenten en energie-units. Ze bieden een snelle, effectieve en betrouwbare oplossing om waardevolle apparatuur te beschermen en mogelijke schade door brand te minimaliseren.

Met onze jarenlange ervaring staan wij klaar om u uitgebreide service te bieden en u te helpen bij het vinden van de juiste brandbeveiligingsoplossingen voor uw specifieke behoeften. Onze expertise en advies kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan uw veiligheid en gemoedsrust.

Onze contactinformatie kunt u hier vinden.