Onderhoud aan sprinklerinstallaties

Heeft u een sprinklerinstallatie? Dan wilt u ook zeker weten dat die functioneert op het moment dat het ertoe doet. Daarom biedt FIRE STOP Holland Service onderhoud aan sprinklerinstallaties aan. Zodat u zeker weet dat u altijd op uw sprinklers kunt vertrouwen.

Erkend onderhoudsbedrijf VBB-systemen en ISO-gecertificeerd

FIRE STOP Holland Service is een erkend onderhoudsbedrijf VBB-systemen; Vastopgestelde Brandbeheersings- en Brandblussystemen. Daarnaast zijn wij ook NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. Bij frequent onderhoud volgens de gestelde eisen aan uw sprinklerinstallaties geven wij een onderhoudscertificaat af waardoor de inspecteur minder hoeft te controleren en u dus minder tijd in rekening hoeft te brengen.

Voordelen onderhoud aan sprinklerinstallaties

Behalve dat u minder kosten heeft aan de inspectie, zorgt het frequente onderhoud er ook voor dat eventuele gebreken in een vroeg stadium worden ontdekt waardoor dure reparaties voorkomen kunnen worden. Maar bovenal is het voordeel van regelmatig onderhoud dat u gewoon weet dat uw sprinklerinstallatie de brandpreventie biedt die u ervan verwacht.

Een van de eerste gecertificeerde onderhoudsbedrijven in Nederland

FIRE STOP Holland Service is een van de eerst gecertificeerde bedrijven in Nederland om sprinklerinstallaties te testen en te onderhouden conform de eisen van verzekeraars en de brandweer. Dus of u nu een sprinklerinstallatie heeft omdat het verplicht is of omdat u er zelf voor kiest om uw gevoel van brandveiligheid te vergroten, wij verzorgen graag het tweewekelijks testen en jaarlijks, of frequenter, onderhoud voor u.

Verplicht testen en onderhoud aan sprinklers

Elk bedrijf met een sprinklerinstallatie is verplicht het regelmatig te laten testen en te onderhouden. Wij doen dat voor u, waar u ook in Nederland gevestigd bent. Blijkt dat er kleine reparaties nodig zijn dan voeren we die voor u uit. En constateren we dat er grote reparaties of herstelwerkzaamheden vereist zijn, dan regelen wij voor u dat het wordt gedaan.

Offerte op maat of meer weten over onderhoud aan sprinklers?

Eigenaren of gebruikers van bedrijfspanden die voorzien zijn van een sprinklerinstallatie kunnen bij vragen altijd contact met ons opnemen. En wilt u een offerte op maat voor het onderhoud en service aan uw bedrijfspand, dan maken we dat graag voor u. Belt of mailt u ons?

Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar
Tel: 075 – 615 0437

Login bij Presys

Digitaal logboek

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte voor sprinklersystemen, service of detectie?

Via het formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.. Wij helpen u graag verder