Sprinklersystemen

Bent u op zoek naar een geschikt sprinklersysteem? Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van diverse soorten sprinklersystemen.

Soorten sprinklersystemen

FIRE STOP Holland werkt met verschillende sprinklersystemen. Aan de hand van uw situatie en wensen bepalen we welke oplossing het beste past.

Nat systeem

De sprinklers in een nat systeem zijn allen verbonden aan pijpen die gevuld zijn met water en constant onder druk staan. Sprinklers in de buurt van het vuur knappen, waardoor water door deze sprinklers gaat stromen. Lees meer over nat systeem.

Droog systeem

De sprinklers in een droog systeem zijn allen verbonden aan pijpen die gevuld zijn met lucht en constant onder druk staan. Op het moment dat de sprinklers in de buurt van het vuur knappen, wordt de luchtdruk in het systeem lager. Meer informatie over droog systeem.

Preaction systeem

Preaction systemen zijn droge systemen die beschikken over een extra detectiesysteem, dat een brand zal detecteren vóórdat de sprinklers afgaan. De sprinklers zijn allen gesloten, zodra de brand wordt gedetecteerd, wordt de hoofdklep geopend en zal het leidingnet vollopen. Lees meer over het preaction systeem.

Deluge systeem

In een deluge systeem zijn alle sprinklers altijd geopend en via pijpen verbonden met de watervoorziening. Voor een goede werking van een deluge systeem is er een detectiesysteem nodig. Dit systeem is op meerdere manieren uit te voeren (rookdetectie, een droog leidingnet onder luchtdruk met sprinklers, kunststof slang onder luchtdruk). Lees meer over Deluge Systeem.

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte voor sprinklersystemen, service of detectie?

Via het formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.. Wij helpen u graag verder

Neem contact op!

Vanaf 2007 gecertificeerd sprinklerinstallateur

In korte lijnen zit onze kracht

1 aanspreekpunt van offerte tot certificering

Montage wanneer u dat uitkomt