De nieuwste sprinklertechniek

We houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van sprinklertechniek nauwlettend in de gaten, zodat onze ervaren engineers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste sprinklertechniek. Op deze manier kunnen wij u de hoogste veiligheid bieden op het gebied van brandveiligheid.

Ervaren engineers

Onze engineers zijn zeer ervaren met sprinklerinstallaties en zijn op de hoogte van de nieuwste sprinklertechniek. Zo voldoen onze sprinklersystemen aan alle voorschriften. Wij kunnen schade beperken in geval van brand en kunnen een antivries oplossing toevoegen aan het water, zodat het niet kan bevriezen. De sprinklertechniek van FIRE STOP Holland kan er ook voor zorgen dat een gebied in korte tijd nat gemaakt wordt om zo verspreiding van een brand te voorkomen. Wij hebben de sprinklertechniek in huis voor elke situatie en ieder pand, dus ook voor u!

Contact

Neem meteen contact met ons op via het telefoonnummer (0546) 713 000 voor meer informatie over onze sprinklersystemen. U kunt ook ons online contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij vertellen u graag meer over het systeem wat het beste bij uw pand past.

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte voor sprinklersystemen, service of detectie?

Via het formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.. Wij helpen u graag verder

Neem contact op!

Vanaf 2007 gecertificeerd sprinklerinstallateur

In korte lijnen zit onze kracht

1 aanspreekpunt van offerte tot certificering

Montage wanneer u dat uitkomt